Follow | Facebook |  Budak comel ツ
Anis Suraya.
*Words warna hitam: Navigations*
ி ANIS SURAYA's PROPERTIES. ABOUT ME . PHOTOS HERE. SAYANG AKU JIJIE NUAR ♡ . THE BLOGGERS HERE. FOLLOW ME, I'LL FOLLOW YOU LATER K ;)


Thank You ;
TERIMAKASIH BLOGWALKING TEMPAT BURUK NI SILA DATANG LAGI HARAP MAKLUM :D !


Budak Comel ツ

19 April :)
DIBEBEL TEPAT PADA April 21, 2013 @ 12:02 AM by Anisuraya | 0 Nenek merapu
Happpy :') That's all. Hahaha. Tengok gambar niiiiiii :)


Jijie ambik gambar ni. Tengok tuu tangan dia je nampak. Pemalu la kononnya enn. Hahaha. Tangan aku macam jantan. Yang pegang lesen jijie tu. Haha.
Pagi tu aku pujuk semua member aku nak tumpang tukar baju. Tapi sedih. Semua ada hal. Nak balik kampung, malas keluar, pergi kem. Tapii aku pegi jugak bandar. Jaga hati jijie :') Selipar lupa bawak. Beli SLIPPER satu. Hahahhaha, ORI je kan. Tibai la. Lepas tu hujan :( Dan-2 jijie sampai bandar hujan-2 tu. Sanggup aku redah :D Aku taksuka lari masa hujan so aku jalan jela. Mesti orang kata aku gila. Hahaha. Takpe-2 kulit aku kalis air. Sampai kat jijie dia bagi aku sweater :') "Baik sikit" Hahahaha, tahu lah aku pakai lengan pendek :p
Tapi kesian gila kot balik tu hujan, mesti dia sejuk gila babi bawak motor takde sweater. Habis semua dia punya aku kebas. Heheheh :* Sorry b. Thanks for the day :')
Novel Pertama! :D
DIBEBEL TEPAT PADA November 25, 2012 @ 2:00 PM by Anisuraya | 0 Nenek merapu

Assalamualaikum ;)

Untuk pertama kali, aku rasa teringin nak baca novel yang tajuk bodoh ni “My Love  Playgirl” ni. Hahaha. Bodohkah? Sebenarnya aku teruja nak mati bila ada orang sudi bagi pinjam. Hehehe. Nak harapkan duit sendiri kiamatlah dunia nak perhabiskan duit melayan novel. Heii. Memang tak ah.

First aku baca, memang semak otak aku nak fikir bodoh datang dari bumi mana karakter dalam tu. Huh. Nama pun tah hapa-2. Puteri Laila. Hasrul. Megat Kamarulzaman. Fuhh. Nama semua tahap nenek moyang lah kan. Walaupun ada ‘puteri’ n ‘megat’ tu kan. Hehe. K ni gimik je :P. Tapi semua tu buat aku perasan, novel ni sedap bila baca. Tak payah nak hafal nama haram jadah negara mana punya asal. Adelia de Casper lah. Apa haram jadah aku pun lupa. And saat tu aku mule perasan, “Kelainan”. Great Job, Siti Nur Dhuha. Kau memang penulis paling top aku pernah kenal. Hehehe. Actualy kau punya novel tu novel pertama aku baca. Oh, harap yang terakhir lah sebab aku tak sanggup tidur pukul 4pagi lagi melayan mata membaca novel-2 lagi. Mintak dijauhkan.

Kadang-2 aku risau mak aku kalau-2 dia terdengar aku melalak pagi-2 buta sebabkan novel mengarut ni. Hahah :) Serious lawak gila. Naik sawan aku baca. And novel ni yang buat aku sedar dari mimpi J Yang aku kena sambung menulis. Aku baru sedar yg blog ni, blog aku. Aku nak tulis apa, suka hati aku lah. Aku punya blog, kalau orang tak suka, pergi mati dia lah. Kesah apa. Janji hidup aku ada sejarah :’). K, di hujung cerita, aku tersangat terharu and campak novel tu jauh-2. Rasa nak bakar pun ada. Nasib baik member punya. Aku geram sebab akhirnya “Happily Ever After”. Hohohohoo. Aku pun nak lah!

Haha, pape pun aku rasa nak tunjal-2 je kepala sesiapa yang ada kat situ termasuk kucing aku. Sebab bila aku baca part pompuan tu nangis bertaubat pada Allah, elok je keluar lagu ‘PadaMu ku Bersujud’. Part jantan tu nak luahkan perasaan, lagu ‘Aku Suka Dia’. Part laki dia dok puji cantiknya bini dia tu, keluar lagu ‘Permaisuriku’. Part pompuan tu tinggalkan jantan tu lagu ‘Lara Lagi’. Ohh kenapa dengan kau, phone? Last-2 aku baling jauh-2 kasi senyap.

Hehe, taklah. Aku sayang lagi phone aku. Tutup jelah lagu dia. Apa susah. Haha. Pape pun. Thanks sangat Siti Nur Dhuha. Novel kau biasa gila. Tapi banyak ajar aku cukup-2. Thanks gila. Tak menyesal aku baca ;)

Kbaaaiiiiiiiiii J

ThankYou ;')
DIBEBEL TEPAT PADA October 23, 2012 @ 7:20 AM by Anisuraya | 2 Nenek merapu
Assalamualaikum . !
Okay jawab dulu, take a DEEP breath, and kalau sudi bacee ah entry merapu nii ;)

Aku lupa nak tulis entry birthday akuu la. Hahaha. Dah 22 Hari lepas woo. Tapi aku hargai sangat semua yang wish aku kat efbiey :') And aku sangat tk percaya member aku nyanyikan Muara Hati untuk aku. Aaawwwwww <3 Thanks guys. Petang birthday mak aku bawak ayam goreng. Yuummie :3 And kiteorang berPicnik belakang asrama. Dah lee kat situ tempat dia cantik. Siap ada pokok jambu lagi. Hehehe. Nasib ada kerengga je kalau tak dah lama aku panjat xP.


Tengkiuu wishh sayang :D.
*Actualy tktau dah nak cakap menda. Okebai.